Her kommer en veiledning om hvordan og hva du skal bestille i nettbutikken vår.
Når du bestiller ett mikrosementkit inneholder det du behøver av materiell , utenom base, netting og farge.( den som heter komplett mikrosementkit inneholder alt uten farge)
Det er forskjellige kit og med og uten harpiks , den vannbaserte er litt rimeligere i pris men har kun en struktur (fin) kit med harpiks har grov/medium og fin som struktur.
Det går fint å legge fin struktur og lage litt “røffere” uttrykk .
Vi har også ett mikrokit i 2-3 m2 / 5m2 /10m2 , her er også alt inkludert men med vannbasert lakk , den er like sterkt når den er herdet men bruker litt lengre tid på herding 4-5 dager
Du ser de forskjellige antall m2 på produktet og du bestiller det antall m2 du har regnet ut att du behøver.
Det er en fane som heter type underlag , her er det viktig att du trykker sugende/ikke sugende underlag da vet vi hvilken primer vi skal sende med.
I tillegg skal du gå inn på fanen “farger” og bestille den fargen du ønsker , 1 stk pr 10m2
På de fleste underlag behøves det base og netting , dette finner du under “forsterke underlaget” og bestiller det antall m2 du behøver.
Om det skal dusjes rett på eller er utsatt for stående vann og eller er sterkt traffikert eks trapper skal det brukes Mr Elastic som base med netting , du finner det også under “forsterke underlaget”
Om du vil vi skal sende varene trykker du på det , eller du kan velge hente her i butikk , da kan vi avtale hvilken tid du vil hente.
Normalt klarer vi og pakke dagen etter bestilling og sende ut.
Om du ønsker mer info eller har andre spørsmål setter vi stor pris på om du sender oss en mail på kontaktskjema på siden vår eller du kan ringe 90 24 33 33 , dette nr kan du også bruke om du har spørsmål under påføringen av mikrosement.
Under “bruksanvisning” på siden vår finner du fremgangsmåten trinn for trinn , og en del gode råd underveis.
Ett godt tips er å lese gjennom hele bruksanvisningen før du går igang med påføringen :-)

Du kan også bestille vår verktøypakke under “verktøy” der har du alt du behøver til arbeidet :-)

Lykke til :-)