Mikrosement

Posted by | januar 11, 2017 | Blog | No Comments
mikrosement

Mikrosement er et materiale som kan påføres på mange typer overflater. Den kan brukes på både gulv og vegger. Som navnet angir, påføres mikrosement i veldig tynne lag på 1–3 mm. Den lages av sement med tilsetning av polymere, som øker materialets tetthet. Med mikrosement er det best å bruke et harpiksbasert underlag.

Mikrosement brukes ikke bare i boliger, men er også en god løsning for butikker, pubber, kontorer eller restauranter. Materialets største fordel er selvfølgelig lagtykkelse, men mikrosementets unike utseende kan også gi interiøret en spesiell stemning. Mikrosement er tilgjengelig i ulike farger og mønstre. Derfor egner den seg utmerket til dekorasjon av forskjellige typer interiører og tillater deg til å oppnå ulike enestående resultater.

Mikrosement er en moderne måte å dekorere innredning på og egner seg til f.eks. badekar, vinduskarmer, møbler og mange andre gjenstander. Den kan påføres på mange overflater inne i bygninger (bl.a. tre, stål eller puss) for å forenkle oppussing og spare tid og penger. En annen fordel med mikrosement er at den egner seg utmerket til våtrom og kan trygt brukes på bad eller kjøkken. Mikrosement er også veldig enkel i vedlikehold.

Mikrosement er et allsidig og praktisk materiale som vekker stadig større interesse hos kunder. Påføring ved hjelp av håndverktøy er enkel og gir mange muligheter til å dekorere interiøret. I motsetning til vanlig betong påføres mikrosement i tynne lag uten dannelse av støv ved håndtering. Med et bredt utvalg av farger kan du forvente et enestående sluttresultat.

Vil du glede deg over å bo i et vakkert hus, kan du trygt bruke mikrosement til oppussing. Husk at selv de fineste møblene redder ikke interiøret hvis gulvet og veggene ser dårlig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − three =