Hva er mikrosement?

Mikrosement består av en blanding av forskjellige mineraler som blandes med bindemiddel og pigmenter, noe som gjør det mulig å lage ett produkt som har samme hardhet som betong, men er en lett masse som påføres og med en total tykkelse fra 1-3 mm. Mikrosement er tidsbesparende ved rehabilitering av eksisterende underlag og kommer i forskjellige strukturer og kan behandles med flere nyanser overflatebehandling. Mikrosement har alle egenskaper og muligheter for innovative løsninger.
Vår Mikrosement har 10 års holdbarhets garanti.

Hva brukes mikrosement til?

Mikrosement kan også brukes på de fleste underlag og egner seg veldig godt til rehabilitering av bad med eksisterende fliser eller våtromsplater, på gulv ,benkeplater , lage baderoms interiør og egner seg også godt utvendig.

Mikrosement er også en populær løsning for lokaler hvor mange mennesker oppholder seg samtidig, som f.eks. butikker og restauranter.
En av fordelene med Mikrosement er att det blir helt fugefritt.

Hvorfor velge mikrosement?

Mikrosement har lang holdbarhet og er vedlikeholdsfritt og kan enkelt pusses ned for en eventuell ny “finish” om det ønskes.
Mikrosement kan brukes sammen med alle andre typer materiell og egner seg godt til å utarbeide stilige kombinasjoner og unike løsninger for alle stiler.

 

Hvordan det gjøres:

Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Kontakt oss